Béláim

Béláim

Béláim, Kedves Szolgák!

Ez a blog egy hirtelen felindulás eredménye, tehát nem biztos, hogy lesz folytatása, talán csak egy egyszeri, megismételhetetlen pillanat kiteljesedése. :-)

2015. augusztus 04. - Alapító Atya

Maradjunk a témánál. Valahol ott tartottunk, hogy Kedves Szolgák! 

Hú vazze, ez nem hízelgő rád nézve, de vigasztaljon a tudat, én is szolga vagyok. Miként az országunk lakosságának 99% az! Meg egyben Béla is! Tipikus legényanyai Béla. A segghülye fajtából!

Mert mi is van most. Van a jobb meg a bal, a libsi meg a konzervatív, meg lehetne hosszasan sorolni a megosztási módokat. A lényeg csak annyi, hogy legyen kit utálni, legyen kinél okosabbnak lenni. Mert hát ha már megtörtént a baj, rátótuk a kocsmát a bűrkabátra, csak verjünk meg valakit miatta! Vagy csökkentsünk rezsit, vezessünk be napi tesiórát és ma már felmerült az ÉNEK, basszus ÉÉNNEEKK naponta!!! Ez mi hülye már! A sok Béla meg csak néz, néha pislog egyet és megy tovább mélán. Persze vannak harcos Bélák, akik jól megmondják általában egymásnak és este elégedetten másznak rá az asszonyra, mert ők jól megmondták. Azt kissé elfelejtik, hogy ki nem szarja le azt, amit ők megmondanak?

Ja, hogy miért írom ezt az egészet? Mert úgy látom, hogy az ország rohamtempóban közelít a szakadék felé!

A rendszerváltás óta egyetlen egy normális kormányunk sem volt. Sőt! Az első komolyan fontolóra vette, hogy visszahozza a nagyságos úr megszólítást, az MSZP legtöbb tagja még lopni is hülye volt, a mostani meg, hát az nem hülye lopni, sőt! Mindig az a baj, hogy a számok nem hazudnak, de most náluk van minden szám. Azt mondanak, amit akarnak, élő ember nem tudja hitelesen ellenőrizni az adatokat és bizony a gazdaságok már csak olyanok, hogy egy darabig működnek csupán önbeteljesítő jóslatok hatására is, de a végén mindig ott áll a pénztáros, fizetni kell! Semmi sincs ingyen!!! Vegyük csak apró példának a Bajnai által -19000 milliárddal átadott költségvetést. Ehhez loptak nyugdíjból (Béláimnak persze fel sem tűnt) 3000 milliárdot, így -16000 milliárdról indult az ország 2010-ben. Most valahogy kikeveredett egy szám, jelenleg -25000 milliárdon állunk, Alaptörvénybe iktatott adósság elleni harc segítségével! Számoljunk kicsit. 5 év -9000 milliárd. 3200 településsel nézve mindegyikre jutott volna ebből a pénzből 2,81 milliárdért egy Stadion! Vagy ha "okosba" szétosztjuk a zemberek közt, akkor... És közben az Unióból ömlik a pénz, van mit elszórni. El is szórják, és Béláim nem csodálkoznak, hogy nem halad a hajó pedig faszául bekötöttük a gőzt a kürtre!

Mindez miért? Hát mert van egy Orbán Sírásó Viktorunk, akire valóban emlékezni fognak, míg lesz magyar a földön, mivel Ő végezte az első pár kapavágást az ország sírjánál. És nem a lopások tömegével meg a marhaságok ideológiájával, hanem az oktatással. A jelek szerint jelenleg egyetlen cél van az oktatással: SZOLGÁKAT kell képezni! Pedig már most is szinte csak szolgák vannak, minden normális ember elmegy az országból! :-( Marad a selejt és a Vezetés! Mélyül a sír, de a mai hírek alapján legalább énekelve lépdelhetünk felé! Hurrá! :-)

Szóval Béláim, mivel több ez a kis izé egy egyszerű kesergésnél?

Hát azzal, hogy tettekre szólítanék! Nem tüntetésre, mert láthattuk, 3000 milliárdot, komplett leendő lakásokat simán el lehet lopni Tőletek, bezzeg ha a netes pornó kerül bajba, akkor mozdulsz Béla! Szóval nem oktalan hőbörgésre hívnám a véletlenül itthon maradt normálisokat, hanem tettekre buzdítanék!

Csináljunk pártot. Olyanokból, akik baromira nem akartak eddig soha pártba tömörülni, politizálni, de vagy most, vagy soha a helyzet!!! Jöjjön kinek van ötlete! Ki tud érvelni és meghallgatja a másik érveit is! Ki nem jobb és bal, liberális és konzervatív sémákban gondolkodik, hanem elég neki a jó vagy rossz is! Persze ez itt egyszerűsítés, de ha akad ember, akkor kifejtem! És hogy legyen esélyünk, olyan NEM jöhetne, aki valaha is tagja volt parlamentbe jutott pártnak, esetleg mini lopásképző gyorstalpalókon már indult (DÖK, HÖK, TÖK, BÖK meg a fene tudja még, hogy mik vannak)

Azt mondanám, győzzön a józan ész!!!

És ne feledd, most vagy esetleg soha...

Alapító Atya

 

A bejegyzés trackback címe:

https://beelaim.blog.hu/api/trackback/id/tr907678068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása