Béláim

Béláim

Béláim, ez nem jött be!

Pedig nekiszaladtam izomból. Jó nagyot estem! :-)

2015. augusztus 10. - Alapító Atya

Béláim, Kedves Szolgák!

Van az úgy, hogy nekivág az ember aztán azt látja, hogy az érdektelenség tengerének hullámai könnyedén összecsapnak a feje felett (már csak hogy költői legyek). Pont így jártam. :-)

Vagy túl idealistának tűnt az előző kis posztom, mert hát na már na. Új pártot, aki tenni akar? Láttam már ilyet ezret, he! Egyikből se lett semmi, mind csak lopni akar! Hö! Mitő' más e ittene, heee?

Ide hiába írnám azt, hogy más lenne, ez csak szófosás! Pont olyan, mint amit a mostani tenni akarók 99,9%-a csinál. Nem tetszik a rendszer, de fosunk! Mert ha nem így lenne, se Bélák nem lennénk, se szolgák közben meg mostanra tökre megszoktuk! Szar, büdös, de a miénk! :-) Talán Kétfarkúék a legszorgalmasabbak, de valójában ők sem előre mutatnak, csak a rosszra hívják fel a figyelmet! Pedig a lényeg az lenne, hogy mit kell másképp csinálni! Mi vinné valóban előre az országot?! Most ugyan szalad a gépjármű export, de meddig is megy majd ez így? Kínában a tőzsdén eléget pár magyar GDP-nek megfelelő összeg, előbb-utóbb hatása lesz a hétköznapokra. (kevesebb pénz-> kevesebb kocsi)

Na, de ebbe ne is menjünk bele, nézzük a balosokat. Szidtam az MSZP-t, akik ugyebár lopni is hülyék. Közben meg tényleg azok! Volt 8 évük a bizonyításra, mit értek el? Mindenki annyira megutálta őket, hogy a FIDESZ könnyedén behúzta a kétharmadot! És ez csak és kizárólag a bamba balgák miatt! Szegénykéim nem fogták fel, hogy egy országot vezetni kell, nem lehet csak végig ülni és nem csinálni a lopáson kívül semmit!!! És azóta is! Mekkora senkik?!

Szidtam a FIDESZT. Ők ugyebár nem hülyék lopni, sőt sok új dolgot vezettek be. A körülmények lehetővé tették számukra, hogy adás közben lopjanak, ami szép. Adnak egy közteret, ellopnak belőle 50%-ot. Szép. És mennyi mindent adtak már nekünk a stadionokon kívül is?! De mint jeleztem, nem ez a fő baj velük. A fő baj az, hogy ellopják a jövőnket!!! Egy önálló döntést meghozni képtelen, informatikai analfabéta, gondolattól mentes jövőképet vázoltak fel a diákjainknak. Eltipornak pár évtized múlva!!! Így nem lehet! A természet törvényei szerint hosszú távon az erősebb győz. Az erő meg már jó ideje a szellemi kapacitást jelenti, pl. hiába volt fizikailag lényegesen erősebb Cecil, odament egy paraszt amerikai köcsög és lelőtte simán. A jelenlegi rendszer direkt butítja a gyerekeket, ez megbocsáthatatlan bűn!!! Ja, és még helyrehozhatatlan is egy bizonyos idő után.

Szóval Béláim. Ezt a második esélyt még adtam magamnak. Mert nem kötelező az ilyesmi, láttál már sok apró pártocskát, elbuktak, csak lopni akartak stb. stb. stb.

Lehet, hogy ez a kezdeményezés is simán bukik! Lehet! De nélküled hamvába hull! Majd ha lesz gyereked, megérted mekkora bűn nem a legjobbra tanítani. Ha van gyereked, akkor látod, hogy mennyi energiát kell +-ba beletenni. Ha meg van gyereked csak nem érdekel, akkor Te egy tökéletes balfasz vagy, kár volt eddig is olvasnod, menj nézz pornót vagy olvas horoszkópot!

(azért már nézegetem a célországot, szóval annyira nem bízom az átütő sikerben)

Sziasztok: AA

A bejegyzés trackback címe:

https://beelaim.blog.hu/api/trackback/id/tr157696078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása